Cara Kerja Skincerity

Cara Kerja


APA ITU SKINCERITY Dan BAGAIMANA IA BERFUNGSI?
Skincerity (keluaran Nucerity International) merupakan produk kosmetik berteknologi tinggi yang diciptakan oleh pakar-pakar kulit Amerika; dibawah geran R&D kerajaan Amerika Syarikat (SBIR No. AR44435). Skincerity adalah masker pertama di dunia yang mampu “bernafas” sambil mengekalkan kelembapan dan membasmi kuman pada kulit. Justeru ia menyediakan “platform” terbaik untuk penyembuhan masalah kulit dari dalam secara alami!
KEAJAIBAN SKINCERITY!
Skincerity dicipta khas untuk menyelesaikan masalah-masalah kulit dan sesuai untuk semua jenis kulit – lelaki, perempuan, kanak-kanak, malah bayi yang baru lahir!
Keajaiban Alami Skincerity sekarang!Hasil Penelitian yang dijalankan oleh University of Texas Health Science Center di San Antonio, Texas menunjukkan 67% daripada pengguna yang diuji mengalami perubahan mendadak dari segi keanjalan kulit dan kekurangan kedutan sebanyak 39% hingga 200%!
Dan kini Skincerity telah pun memasuki pasaran Indonesia secara online dan offline!
Sains di sebalik Skincerity
Skincerity Nightly Breathable Barrier® ialah revolusi teknologi kulit yang bertindak sebagai lapisam kedua di kulit. Penyelidikan Teknologi ini di patentkandan di bangunkan oleh ahli dermatology dengan sumbangan tabung National Institutes of Health.
Skincerity’s teknolgi telah di uji dan telah mencapai standard professional komuniti perobatan
Dalam percobaan pada  garis halus dan kedutan wanita beumur 69 dan seorang lelaki dalam tempoh 3 bulan untuk menentukan kemampuan anti penuaan oleh Skincerity  pada bahagian paling umun adalah di tangan.
hands
Keputusan yang di nilai oleh the University of Texas Health Science Center in San Antonio, Texas menunjukan 67% peserta  mempunyai kekurangan kedutan 39% hingga 200%. (perlu diketahui yang menjalankan percobaan adalah wanita berumur 69 tahun.dan mengalami perubahan kulit menjadi lebih muda)
graph
Satu lagi percobaan yang di jalankan Department of Dermatology, University of Utah Medical School menggunakan teknolgi Skincerity berbanding dengan cream aktif agen untuk menentukan yang mana lebih berkesan dari segi agen aktf.Keputusan kajian Utah Medical School  menunjukan selepas 2 jam  Skincerity  di gabungkan dengan anti oksida kegemaran anda memberi kesan 3 kali ganda berbanding menggunakan cream anti oksida saja. Ini bermakna gabungan jenis produk skincare apa saja apabila di pakai bersama Skincerity akan memberikan kesan lebih baik kepada anda sebanyak 3 kali ganda!
Skincerity juga sangat efektif untuk merawat kulit bekas jerawat. Gambar di bawah menunjukan hanya sekali pengunaan Skincerity dapat mengurangkan lebih 74% bakteria mengakibatkan jerawat.
anti_acne_pic
howskin2Cara guna Skincerity
Cara penggunaan Skincerity sangat mudah hanya dengan sapukan saja di permukaan kulit yang anda kehendaki sebelum tidur.

Skincerity akan mencuci dan cepat kering melalui micro-porous masque hanya beberapa detik saja. Masque ini akan berkekalan di kulit untuk beberapa jam dan berfungsi untuk:-

  • Melindungi tahap kelembapan kulit
  • Membuat kulit sentiasa  rehydrate dan mengekalkan kelembapan kulit sepanjang malam. Ini akan membuatkan kulit lebih lembut, lembab dan kulit  lebih licin.

 

 

  • howskin3Pada masa yang sama akan membiarkan lebih banyak oksiden melalui liang – liang kulit.
  • Skincerity juga akan meningkatkan kelebihan / keefektifan produk- produk anti oksida yang lain yang di gunakan memberi kesan lebih baik sebagai anti aging dan BERTAHAN LEBIH LAMA DAN KESAN LEBIH BAIK BERKALI GANDA.
  • Skincerity tidak memiliki efek samping
  • Dari inovasi teknologi Skincerity anda akan mendapati kulit anda lembab,cerah,segar dan keliatan lebih muda  setelah bangun tidur.
  • Kehebatan kemajuan teknolgi  ini di dukung oleh penyelidikan dan ujian klinikal dan di iktiraf oleh U.S. medical schools.

 

 

howskin4

 

 

 

 

 

 

 

Skincerity. Dermatologist tested and recommended.

8117587